Reviews

Op deze pagina vind je persoonlijke berichten van klanten die jou voorgingen. Elke klant die bij mij binnenkomt, krijgt van mij persoonlijk een uitnodiging om zijn of haar ervaring te delen via ‘Klantenvertellen‘, marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Valt er onverhoopt toch iets tegen, vertel dat dan eerst aan mij zodat het opgelost kan worden. Geplaatste berichten zijn door mijzelf niet te wijzigen of te verwijderen. Hoewel ik geen negatieve ervaringen verwacht, zullen deze voor een eerlijk beeld dus netjes blijven staan.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Prettig, eerlijk, transparant, betrouwbaar. Jan Willem is een aardige en betrokken verkoper van Countrymans waarbij wij een erg goed gevoel hebben. Wat ons betreft dus een aanrader om hier je Countryman te kopen.

Service : 9
Deskundigheid : 9
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Barbara, Blaricum (7 februari 2019)

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: Zeer klantvriendelijk, goede service, snel en persoonlijk contact en betrouwbaar zijn de eerste woorden die in mij opkomen.
Van begin tot eind een fijn gevoel gehad, zowel telefonisch als in persoon.

Service : 10
Deskundigheid : 9
Prijs/Kwaliteit: 10

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Jessica, Krimpen aan den IJssel (31 januari 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Vandaag onze Countryman gehaald. vanaf de proefrit door The Countryman uitstekend geholpen. Heel transparant, vriendelijk en klantgericht! Echt aan aanrader om hier je auto te kopen!!!

Service : 10
Deskundigheid : 10
Prijs/Kwaliteit: 10

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Peter, Krimpen aan den IJssel (30 januari 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Onze ervaring met The Countryman zijn buitengewoon goed. Nadat we eerst voor een auto bij een andere verkoper waren geweest hadden we een afspraak in Barneveld. Ondanks dat het bedrijf is ondergebracht in een soort schuur, is de ontvangst meer dan prima, je krijgt hier ruimschoots de tijd om alle mini’s te bekijken en vooral veel vragen te stellen. Bij aflevering van de auto was het wederom een warm welkom. Als de auto net zo goed presteerd als dit bedrijf dan gaan wij jaren plezier hebben onze nieuwe aanwinst

Service : 9
Deskundigheid : 10
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Chris, Badhoevedorp (12 januari 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Deskundig advies en begeleiding bij het vinden van de juiste auto. Geen opdringerige verkooptactieken maar gewoon luisteren en zoeken naar de mogelijkheden.

Service : 9
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 10

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Pieter, Barneveld (8 januari 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Hele fijne manier van communiceren. Er werd echt tijd voor ons bezoek vrijgemaakt. Jan Willem kon veel vertellen over de countryman en over alle verschillende opties. Het is fijn om veel modellen te kunnen bekijken zodat je uiteindelijk weet wat je graag zou willen. Ook het maken van een proefrit was geen probleem en werd snel geregeld. Ook wanneer het juiste model er niet bij staat kan Jan Willem je helpen om het juiste model te vinden.

Service : 10
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Robbin, Hilversum (13 december 2018)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Service : 9
Deskundigheid : 7
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Otto, Den Haag (8 december 2018)

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: goed gevoel, wederzijds vertrouwen, fijn contact.

Service : 9
Deskundigheid : 9
Prijs/Kwaliteit: 9

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Dirna, Nijkerkerveen (5 december 2018)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Wij waren opzoek naar een Countryman en kwamen uit bij Jan Willem. Hij heeft ons perfect te woord gestaan en erg prettig geholpen. Omdat wij graag wilden weten of de Countryman groot genoeg was, mochten wij de kinderzitjes op de achterbank instaleren en even een proefrit maken. Jan Willem nam alle tijd voor ons en heeft alles goed aan ons uitgelegd.
Na lang overleg hebben wij toch besloten om te kijken naar twee andere typen auto. Mogelijk dat dit beter bij ons past. Jan Willem gaf aan dat wij ook met die andere auto langs mochten komen zodat wij deze naast de Countryman konden zetten.

Al met al vinden wij een hele prettige manier van samenwerken met Jan Willem. Hij vertelde ons de minpuntjes van de auto en wees ons ook op de schoonheidsfoutjes. Dit maakt dat wij Jan Willem als een eerlijk en oprecht persoon hebben ervaren.

Als wij toch besluiten om voor de Countryman te gaan en hij is er nog steeds, dan gaan wij zeker terug!

Service : 10
Deskundigheid : 10
Prijs/Kwaliteit: n.v.t.

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Wilfred (3 december 2018)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Geen garage en geen particuliere maar iemand die zich gespecialiseerd heeft in in en verkoop van de Mini Countryman.hij weet echt alles van de Countryman ieder knopje en lampje. Bij bezoek heeft hij alle tijd en aandacht voor je en bij het afhalen van je gekochte auto heeft hij nog allerlei leuke Countryman attributen.

Service : 8
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Henk, Rotterdam (21 november 2018)
Bekijk alle referenties

0,0
10 0
The Countryman
Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Copyright 2018 – VWE Website

Stuur ons een bericht