Reviews

Op deze pagina vind je persoonlijke berichten van klanten die jou voorgingen. Elke klant die bij mij binnenkomt, krijgt van mij persoonlijk een uitnodiging om zijn of haar ervaring te delen via ‘Klantenvertellen‘, marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Valt er onverhoopt toch iets tegen, vertel dat dan eerst aan mij zodat het opgelost kan worden. Geplaatste berichten zijn door mijzelf niet te wijzigen of te verwijderen. Hoewel ik geen negatieve ervaringen verwacht, zullen deze voor een eerlijk beeld dus netjes blijven staan.

Uitmuntend

Ervaring: Een ervaring op zich om op deze manier een auto te kopen!! Wat een goed gevoel heb ik eraan over gehouden! Jan Willem is super aardig, legt alles rustig uit en heeft alle informatie over de auto op tafel liggen. Een leuke en mooie locatie om een auto te kopen ook! Alles is gewoon top geregeld!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Gladys, Diemen (15 september 2019)

Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar

Ervaring: Vanaf het eerste contactmoment tot aflevering van onze Countryman was Jan Willem vriendelijk, bereikbaar, reageerde snel en niks was te gek. Ter vergelijk hebben we in verschillende auto’s proef gereden, dat was geen probleem. Binnen enkele uren na het besluit een Countryman bij Jan Willem te kopen, stond alles gereed en had Jan Willem op ons verzoek nog andere banden en velgen onder de wagen gezet. Met een duidelijke uitleg konden we vervolgens ons Countryman avontuur beginnen. Goeie ervaring, we raden Jan Willem van harte aan!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 9
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Patrick, Barneveld (10 september 2019)

Uitstekend

Ervaring: Wij werden getipt om contact op te nemen met “the Countryman” in Barneveld, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact met Jan Willem zeer prettig. Zijn enthousiasme en kennis van de ins en outs siert hem. Alle contact momenten tijdens afspraken of telefonisch waren plezierig. Hij gaat zeer zorgvuldig en open te werk, en betrekt je volledig bij het gehele zoek traject naar de juiste auto. Met zijn rustige persoonlijkheid denkt hij mee en geeft waar nodig aanvullend advies. Tevens verleent hij uitstekende service. Als je op zoek bent naar een mooie betrouwbare Countryman, ben je bij Jan Willem aan het juiste adres!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Wijnand (7 augustus 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Goeden auto’s, fijne service!

Service : 9
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 9

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
RJ, Amsterdam (29 juli 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: We hebben de kennismaking met Jan Willem ais prettig ervaren rustig en alle tijd voor je te nemen.Hij heeft kennis van zaken en legt alles uit.Wij wensen hem veel succes met zijn bedrijf.

Service : n.v.t.
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
pieter en geertje, bennekom (21 juni 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Via internet onze mooie Mini countryman S gevonden bij The Countryman. Een zeer ruime collectie nette Countryman occasions waar je zeker slaagt!

In de avonduren op afspraak zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door Jan-Willem. Een rustige verkoper, perfecte uitleg en alles behalve opdringerig. We kregen echt gevoel dat hij staat voor een goede kwaliteit Mini en zorg willen dragen voor een correctie afhandeling. Hadden er op alle fronten een goed gevoel bij en dezelfde avond de auto gekocht en mee genomen. Ik zou iedereen The Countryman kunnen aanraden. We hopen op veel plezier met onze nieuwe auto!

Service : 9
Deskundigheid : 10
Prijs/Kwaliteit: 10

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Frans, Oss (19 juni 2019)

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: Professioneel en eerlijk advies! Dan weet je wat je koopt, plus nog een mooie service voor 6 maanden na aankoop.

Service : 9
Deskundigheid : 9
Prijs/Kwaliteit: 9

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Isolde (16 juni 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Jong bedrijf. Prettige communicatie en een rustige persoon, die betrouwbaar overkomt en de tijd voor je neemt. Het gaat niet alleen om het verkopen van een auto, maar de klant staat centraal. Bijvoorbeeld de extra garantie, gadgets voor in de auto. Kortom TOP service!

Service : 10
Deskundigheid : 10
Prijs/Kwaliteit: 10

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
k, kessel (28 mei 2019)

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Ervaring: Ha Jan Willem,
Na mijn aankoop eind maart 2019 waren er nog enkele puntjes die ik graag verholpen had gezien. Zonder enige discussie kreeg ik een tijdelijke Countryman mee en heb je binnen een paar dagen alles op een hele nette, professionele manier opgelost.
Na afloop stond mijn eigen Countryman weer klaar, keurig gepoetst en voorzien van een volle tank!
Compliment!
Babs

Service : 9
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Babs, Breda (1 mei 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Maart 2019.
De site van Jan Willem trok mijn aandacht tussen alle andere mogelijkheden op internet. Toen daar ook nog de Mini werd aangeboden waar naar ik op zoek was, ben ik naar Barneveld gereden.
De professionaliteit, servicegerichtheid en ook de rust van Jan Willem, tezamen met de rijkwaliteit en status van de auto hebben mij al snel doen besluiten de auto meteen te kopen. Na een uitgebreide uitleg over alle mogelijkheden , kreeg ik nog MINI attributen mee en geniet ik nu elke dag van mijn Countryman!
Met dank Jan Willem.

Service : 8
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Babs, Breda (8 april 2019)
Bekijk alle referenties

9,0
10 0
The Countryman
19 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Copyright 2019 – VWE Website

Stuur ons een bericht