Reviews

Op deze pagina vind je persoonlijke berichten van klanten die jou voorgingen. Elke klant die bij een Mini koopt, krijgt van mij persoonlijk een uitnodiging om zijn of haar ervaring te delen via ‘Klantenvertellen‘, marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. En geloof me . . . ik heb geen enkele invloed uitgeoefend op de reviews hieronder. Het zijn alleen de persoon die ik wil zijn en de kwaliteit die ik wil leveren, die voor deze positieve berichten zorgen.

Valt er onverhoopt toch iets tegen, vertel dat dan eerst aan mij zodat het opgelost kan worden. Ook daar zal ik mijn uiterste best voor doen. Geplaatste berichten zijn door mijzelf niet te wijzigen of te verwijderen. Hoewel ik geen negatieve ervaringen verwacht, zullen deze voor een eerlijk beeld dus netjes blijven staan.

Auto’s piekfijn in orde en uitstekende service!

Ervaring: Wij waren specifiek op zoek naar een mini Countryman. Bij The Countryman vonden wij een mooie selectie hiervan, ruime keuze. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen en wij zijn goed en eerlijk geadviseerd. De keuze viel op een JCW-uitvoering. Jan Willem Viets heeft deze auto in piekfijne staat afgeleverd, precies zoals wij het graag wilden. Niets was te veel. Kortom: buitengewoon klantgericht en klantvriendelijk!
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Yvette, Den Haag (26 juli 2020)

Uitstekende service!

Ervaring: Mijn ervaring met de countryman was erg prettig, vooral geen gepush van de verkoper maar in plaats daarvan een rustige verkoper met veel verstand van wat hij te koop heeft staan. Verder kregen we een waardig bedrag terug voor onze inruil auto, dus ook geen gedoe met de verkoop hierover. Bij de volgende aankoop gaan we dus ook zeker weer hier kijken. Met plezierige groet, Bas Pijnenburg.
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Bas, Pijnenburg (24 juni 2020)

Zeer positef

Ervaring: We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn bij de aankoop van onze Mini Cabrio; Jan Willem dacht met ons mee en was duidelijk bezig om ons een zo goed mogelijke auto mee te geven. Hij straalde helemaal uit wat de ambitie op zijn website is, zorgen dat hij en de klant tevreden zijn en blijven. Service en vertrouwen staan daarbij voorop.
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 9
Prijs/Kwaliteit : 9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Arno, Zwartewaal (1 juni 2020)

Fijne zaak om zaken mee te doen.

Ervaring: Fijne zaak om zaken mee te doen. Duidelijk, heeft alle papieren van onderhoud en geeft 6 maanden volledige garantie.
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 8
Prijs/Kwaliteit : 8

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Joey, Zoetermeer (20 mei 2020)

Goede service

Ervaring: We zijn netjes geholpen met het zoeken naar een nieuwe auto. Service was uitstekend, heel professioneel en duidelijk. Aanrader!
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Hester, Putten (9 mei 2020)

positief

Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen. Jan Willem neemt alle tijd en geeft duidelijke informatie en uitleg. Zelfs een appje naderhand of de cabrio goed bevalt met het lekkere weer.
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Monique, Tilburg (29 april 2020)

zeer positief

Ervaring: Jan Willem is een kenner en weet je alles te vertellen over de countryman.. Hij neemt zeker er alle tijd voor en wil dat jij, je op je gemak voelt. Wat een rust en wat een genot.Ben blij dat het zo gelopen is met het zoeken naar een countryman. Bedankt Jan Willem. Succes met je onderneming. J,J te Harderwijk
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Joop Jubbega, Harderwijk (18-april 2020)

Vriendelijk, goede, duidelijke informatie en uitleg over de Countryman, geeft een leuke inruilprijs.

Ervaring: Heel vriendelijk geholpen. Wij kregen goede, duidelijke informatie en uitleg over de Countryman en wij kregen een leuke inruilprijs.
Service : 8
Deskundigheid/Vakmanschap: 8
Prijs/Kwaliteit : 7

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
M., Boerboom (18 april 2020)

Uitstekend!

Ervaring: Wat zijn wij vriendelijk en netjes geholpen! Neemt niet zomaar iedere auto aan maar doet netjes onderzoek en beantwoord alle vragen. Wij zijn nog niet eerder zo tevreden geweest niet alleen met de auto maar ook tijdens de onderhandeling. Wat ons ook erg opmerkte en wij erg konden waarderen is het pakketje wat je bij de auto krijgt!
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Larissa, Amsterdam (12 april 2020)

De auto voldoet volledig aan de verwachtingen die ik vooraf had

Ervaring: Het is een heerlijke auto. Ik heb de auto vanwege de afstand zelfs zonder eerst gezien te hebben, en zonder eerst een proefrit gemaakt te hebben, gekocht. De aanbeveling over De Countryman die ik toevallig uit het dorp had ontvangen was zo positief dat ik daarop af durfde te gaan. Online stond precies de auto die ik aan het zoeken was. En dik tevreden! Wat een heerlijke auto.
Service : 9
Deskundigheid/Vakmanschap: 9
Prijs/Kwaliteit : 9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Sandra, Haren Gn (25 maart 2020)
Bekijk alle referenties

The Countryman

Stationsweg 167b
3771 VG Barneveld
06 – 54 325 434
info@the-countryman.nl

(bezoek alleen op afspraak)

Copyright 2019 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht