Reviews

Op deze pagina vind je persoonlijke berichten van klanten die jou voorgingen. Elke klant die bij mij binnenkomt, krijgt van mij persoonlijk een uitnodiging om zijn of haar ervaring te delen via ‘Klantenvertellen‘, marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Valt er onverhoopt toch iets tegen, vertel dat dan eerst aan mij zodat het opgelost kan worden. Geplaatste berichten zijn door mijzelf niet te wijzigen of te verwijderen. Hoewel ik geen negatieve ervaringen verwacht, zullen deze voor een eerlijk beeld dus netjes blijven staan.

Beter kan niet!

Ervaring: Samen met mijn vrouw op zoek gegaan naar een Countryman en naar een flinke speurtocht vond ik hem in mijn eigen dorp. Wij hebben een in geweldige staat verkerende Countryman gekocht. Alles maar dan ook alles was spik en span en mijn vrouw zegt steeds dat ze het idee heeft in een nieuwe auto te rijden. De eigenaar van het autobedrijf Jan-Willem is kundig en bovenal aardig en doet wat hij je belooft. De auto werd schoner dan schoon afgeleverd en in de auto vonden we ook nog wat leuke hebbedingetjes van The Coutryman. Een absolute aanrader dit gespecialiseerde autobedrijf!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Ype, Barneveld (2 december 2019)

Super!

Ervaring: Jan Willem geeft nog echt persoonlijke service, aandacht en neemt de tijd voor zijn klanten. Hij is heel transparant in de stappen die hij maakt, kosten en wat je van hem kunt verwachten. Ook kun je merken dat hij het echt leuk vind zijn klant een 9+ ervaring te geven. Zoals Jam Willem zijn er nog maar weinig!
Jan Willem, nogmaals dank voor de hele begeleiding van de aankoop van mijn Mini, echt top gedaan!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Miriam De Goede, HOEVELAKEN (3 november 2019)

Zeer fijne en goede verkoop ervaring!

Ervaring: Via gaspedaal opzoek gegaan naar een Mini. Daarna op de website van The Countryman gekomen omdat we daar een mooie Mini Countryman zagen staan.

Contact opgenomen met Jan-Willem Viets de eigenaar. Daar hebben we een zeer prettige en rustige ervaring van verkoop gehad. Jan-Willem verkoopt alleen degelijke Mini Countrymans, en dat is te merken gezien zijn eerlijke manier van verkoop en de auto’s die hij heeft staan. De auto wordt keurig afgeleverd inclusief een paar handige accessoires.

Zijn passie voor een leuke auto is merkbaar want stuk voor stuk zijn ze in zeer goede en mooie staat en Jan-Willem weet er veel vanaf. Dat allemaal ook nog mogelijk ongeveer 7 dagen in de week bereikbaar.

Wij raden dan ook echt aan als je op zoek bent naar deze leuke auto om contact op te nemen met de The Countryman! Ook is Jan-Willem zo mogelijk bereid om op zoek te gaan naar jou ideale Countryman.

Bedankt voor deze fijne service!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Natascha, Assendelft (24 september 2019)

Uitmuntend

Ervaring: Een ervaring op zich om op deze manier een auto te kopen!! Wat een goed gevoel heb ik eraan over gehouden! Jan Willem is super aardig, legt alles rustig uit en heeft alle informatie over de auto op tafel liggen. Een leuke en mooie locatie om een auto te kopen ook! Alles is gewoon top geregeld!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Gladys, Diemen (15 september 2019)

Vriendelijk, behulpzaam, betrouwbaar

Ervaring: Vanaf het eerste contactmoment tot aflevering van onze Countryman was Jan Willem vriendelijk, bereikbaar, reageerde snel en niks was te gek. Ter vergelijk hebben we in verschillende auto’s proef gereden, dat was geen probleem. Binnen enkele uren na het besluit een Countryman bij Jan Willem te kopen, stond alles gereed en had Jan Willem op ons verzoek nog andere banden en velgen onder de wagen gezet. Met een duidelijke uitleg konden we vervolgens ons Countryman avontuur beginnen. Goeie ervaring, we raden Jan Willem van harte aan!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 9
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Patrick, Barneveld (10 september 2019)

Uitstekend

Ervaring: Wij werden getipt om contact op te nemen met “the Countryman” in Barneveld, en daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact met Jan Willem zeer prettig. Zijn enthousiasme en kennis van de ins en outs siert hem. Alle contact momenten tijdens afspraken of telefonisch waren plezierig. Hij gaat zeer zorgvuldig en open te werk, en betrekt je volledig bij het gehele zoek traject naar de juiste auto. Met zijn rustige persoonlijkheid denkt hij mee en geeft waar nodig aanvullend advies. Tevens verleent hij uitstekende service. Als je op zoek bent naar een mooie betrouwbare Countryman, ben je bij Jan Willem aan het juiste adres!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Wijnand (7 augustus 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Goeden auto’s, fijne service!

Service : 9
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 9

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
RJ, Amsterdam (29 juli 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: We hebben de kennismaking met Jan Willem ais prettig ervaren rustig en alle tijd voor je te nemen.Hij heeft kennis van zaken en legt alles uit.Wij wensen hem veel succes met zijn bedrijf.

Service : n.v.t.
Deskundigheid : 8
Prijs/Kwaliteit: 8

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
pieter en geertje, bennekom (21 juni 2019)

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ervaring: Via internet onze mooie Mini countryman S gevonden bij The Countryman. Een zeer ruime collectie nette Countryman occasions waar je zeker slaagt!

In de avonduren op afspraak zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen door Jan-Willem. Een rustige verkoper, perfecte uitleg en alles behalve opdringerig. We kregen echt gevoel dat hij staat voor een goede kwaliteit Mini en zorg willen dragen voor een correctie afhandeling. Hadden er op alle fronten een goed gevoel bij en dezelfde avond de auto gekocht en mee genomen. Ik zou iedereen The Countryman kunnen aanraden. We hopen op veel plezier met onze nieuwe auto!

Service : 9
Deskundigheid : 10
Prijs/Kwaliteit: 10

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Frans, Oss (19 juni 2019)

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Ervaring: Professioneel en eerlijk advies! Dan weet je wat je koopt, plus nog een mooie service voor 6 maanden na aankoop.

Service : 9
Deskundigheid : 9
Prijs/Kwaliteit: 9

Ja, ik beveel dit aan.

Lees meer...
Isolde (16 juni 2019)
Bekijk alle referenties

9,0
10 0
The Countryman
19 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Copyright 2019 – VWE Website

Stuur ons een bericht