Reviews

Op deze pagina vind je persoonlijke berichten van klanten die jou voorgingen. Elke klant die bij mij binnenkomt, krijgt van mij persoonlijk een uitnodiging om zijn of haar ervaring te delen via ‘Klantenvertellen‘, marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Valt er onverhoopt toch iets tegen, vertel dat dan eerst aan mij zodat het opgelost kan worden. Geplaatste berichten zijn door mijzelf niet te wijzigen of te verwijderen. Hoewel ik geen negatieve ervaringen verwacht, zullen deze voor een eerlijk beeld dus netjes blijven staan.

De auto voldoet volledig aan de verwachtingen die ik vooraf had

Ervaring: Het is een heerlijke auto. Ik heb de auto vanwege de afstand zelfs zonder eerst gezien te hebben, en zonder eerst een proefrit gemaakt te hebben, gekocht. De aanbeveling over De Countryman die ik toevallig uit het dorp had ontvangen was zo positief dat ik daarop af durfde te gaan. Online stond precies de auto die ik aan het zoeken was. En dik tevreden! Wat een heerlijke auto.
Service : 9
Deskundigheid/Vakmanschap: 9
Prijs/Kwaliteit : 9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Sandra, Haren Gn (25 maart 2020)

Betrokken en kennis van zaken!

Ervaring: Een heel fijne kennismaking gevolgd door een uitstekende begeleiding bij de aankoop van een prachtige Countryman JCW. Zeer tevreden over je manier van werken. Keep up the good Work(s) 😉
Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Marcel, Almelo (7 maart 2020)

Uitmuntend

Ervaring: Keurig geholpen door de verkoper die verstand van zaken had . De auto’s die aangeboden worden hebben de juiste documentatie en klopt volgens de advertentie .

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 8

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Nicolette, Hoogvliet (24 februari 2020)

Mooie auto’s , eerlijke informatie !

Ervaring: Goed en eerlijk geholpen met onze schitterende Mini Countryman, meedenken en goede service staan in het vaandel bij deze man! Dus in het kort Super tevreden met alle hulp en natuurlijk onze prachtige nieuwe auto.

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Aris, Putten (22 januari 2020)

Topklasse!

Ervaring: Onlangs heb ik een mooie Countryman bij Jan Willem gekocht. Ontvangst, gesprek, verkoop en after-sales heb ik als zeer prettig, ontspannen en professioneel ervaren. “Vertrouwen” is de beste kwalificatie voor een aankoop bij The Countryman van Jan Willem. The Countryman, een aanrader!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Edgar, Voorburg (6 januari 2020)

Zeer tevreden

Ervaring: Contact ervaar ik als heel prettig. Kennis en welwillendheid ben ik zeer over te spreken. Afhandeling bijzonder goed.

Service : 9
Deskundigheid/Vakmanschap: 9
Prijs/Kwaliteit : 9

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Geoffrey, Den Haag (19 december 2019)

Beter kan niet!

Ervaring: Samen met mijn vrouw op zoek gegaan naar een Countryman en naar een flinke speurtocht vond ik hem in mijn eigen dorp. Wij hebben een in geweldige staat verkerende Countryman gekocht. Alles maar dan ook alles was spik en span en mijn vrouw zegt steeds dat ze het idee heeft in een nieuwe auto te rijden. De eigenaar van het autobedrijf Jan-Willem is kundig en bovenal aardig en doet wat hij je belooft. De auto werd schoner dan schoon afgeleverd en in de auto vonden we ook nog wat leuke hebbedingetjes van The Coutryman. Een absolute aanrader dit gespecialiseerde autobedrijf!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Ype, Barneveld (2 december 2019)

Super!

Ervaring: Jan Willem geeft nog echt persoonlijke service, aandacht en neemt de tijd voor zijn klanten. Hij is heel transparant in de stappen die hij maakt, kosten en wat je van hem kunt verwachten. Ook kun je merken dat hij het echt leuk vind zijn klant een 9+ ervaring te geven. Zoals Jam Willem zijn er nog maar weinig!
Jan Willem, nogmaals dank voor de hele begeleiding van de aankoop van mijn Mini, echt top gedaan!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Miriam De Goede, HOEVELAKEN (3 november 2019)

Zeer fijne en goede verkoop ervaring!

Ervaring: Via gaspedaal opzoek gegaan naar een Mini. Daarna op de website van The Countryman gekomen omdat we daar een mooie Mini Countryman zagen staan.

Contact opgenomen met Jan-Willem Viets de eigenaar. Daar hebben we een zeer prettige en rustige ervaring van verkoop gehad. Jan-Willem verkoopt alleen degelijke Mini Countrymans, en dat is te merken gezien zijn eerlijke manier van verkoop en de auto’s die hij heeft staan. De auto wordt keurig afgeleverd inclusief een paar handige accessoires.

Zijn passie voor een leuke auto is merkbaar want stuk voor stuk zijn ze in zeer goede en mooie staat en Jan-Willem weet er veel vanaf. Dat allemaal ook nog mogelijk ongeveer 7 dagen in de week bereikbaar.

Wij raden dan ook echt aan als je op zoek bent naar deze leuke auto om contact op te nemen met de The Countryman! Ook is Jan-Willem zo mogelijk bereid om op zoek te gaan naar jou ideale Countryman.

Bedankt voor deze fijne service!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Natascha, Assendelft (24 september 2019)

Uitmuntend

Ervaring: Een ervaring op zich om op deze manier een auto te kopen!! Wat een goed gevoel heb ik eraan over gehouden! Jan Willem is super aardig, legt alles rustig uit en heeft alle informatie over de auto op tafel liggen. Een leuke en mooie locatie om een auto te kopen ook! Alles is gewoon top geregeld!

Service : 10
Deskundigheid/Vakmanschap: 10
Prijs/Kwaliteit : 10

Ja, ik beveel dit bedrijf aan.

Lees meer...
Gladys, Diemen (15 september 2019)
Bekijk alle referenties

The Countryman

Gelkenhorsterweg 3
3771 RH Barneveld
06 – 54 325 434
info@the-countryman.nl

(bezoek alleen op afspraak)

Copyright 2019 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht