Over mij

Beste bezoeker,

Mijn naam is Jan Willem Viets, 54 jaar geleden geboren en opgegroeid in en om Barneveld. Als ‘The Countryman’ richt ik me, op het platteland tegen Barneveld aan en goed bereikbaar via de A1, A12 en A30, uitsluitend op de verkoop van de Mini Countryman.

Mijn visie: Aan het kopen van een auto ga je relatief veel geld besteden en daarom wil je daar een vertrouwd gevoel bij hebben. Naast de vanzelfsprekende broodwinning, is mijn belangrijkste doel ‘een tevreden klant’. Alleen als we na de aankoop beiden tevreden zijn en blijven, heb ik het goed gedaan. De Countrymans die ik aanbied, zijn daarom auto’s waar ikzelf ook in zou willen rijden. Ik wil maximaal vertrouwen hebben in de auto’s die ik aanbied. Heb ik dat niet, dan staan ze simpelweg niet bij mij te koop. En ik ben nogal kritisch. Elke Countryman wordt daarom vooraf uitgebreid gecheckt door een ervaren Mini-specialist. Eventuele mankementen worden verholpen, de APK is minimaal zes maanden geldig en de auto’s worden altijd geleverd met zes maanden garantie. De auto’s staan volledig gereinigd en gepoetst klaar om direct meegenomen te worden. Dit alles is ‘All-in’ en zit dus bij de prijs inbegrepen. Géén onverwachte extra kosten!

Ik ben zes dagen per week beschikbaar (eventueel ook ’s avonds). Ik werk alleen op afspraak. Ik kan dan mijn volle aandacht aan jou besteden, zonder dat de volgende klant je een ongemakkelijk gevoel geeft. Je krijgt bij mij dus alle tijd om een weloverwogen besluit te nemen.

Bellen mag altijd!

The Countryman

Gelkenhorsterweg 3
3771 RH Barneveld
06 – 54 325 434
info@the-countryman.nl

(bezoek alleen op afspraak)

Copyright 2019 – iDOT!Sites

Stuur ons een bericht