Over mij

Beste bezoeker,

Mijn naam is Jan Willem Viets, 55 jaar geleden geboren en opgegroeid in en om Barneveld. Als ‘The Countryman’ richt ik me, aan de rand van Barneveld en goed bereikbaar via de A1, A12 en A30, hoofdzakelijk op de verkoop van de Mini Countryman.

Omdat ik niet altijd genoeg Countrymans kan vinden en heb staan die aan mijn eisenpakket voldoen, heb ik sinds november 2019 ook gedurig één of meerdere Mini Cabrio’s staan.

Mijn visie: Aan het kopen van een auto ga je relatief veel geld besteden en daarom wil je daar een vertrouwd gevoel bij hebben. Naast de vanzelfsprekende broodwinning, is mijn belangrijkste doel ‘een tevreden klant’. Alleen als we na de aankoop beiden tevreden zijn en blijven, heb ik het goed gedaan. De Countrymans en cabrio’s die ik aanbied, zijn daarom auto’s waar ikzelf ook in zou willen rijden. Ik wil maximaal vertrouwen hebben in de auto’s die ik aanbied. Heb ik dat niet, dan staan ze simpelweg niet bij mij te koop. En ik ben nogal kritisch. Ze worden daarom allemaal vooraf uitgebreid gecheckt door een ervaren Mini-specialist. Eventuele mankementen worden verholpen, de APK is minimaal zes maanden geldig en de auto’s worden altijd geleverd met zes maanden uitgebreide garantie. De auto’s staan volledig gereinigd en gepoetst klaar om direct meegenomen te worden. Dit alles is ‘All-in’ en zit dus bij de prijs inbegrepen. Géén onverwachte extra kosten!

Ik ben zes dagen per week beschikbaar (eventueel ook ’s avonds), maar ik werk alleen op afspraak. Ik kan dan mijn volle aandacht aan jou besteden, zonder dat de volgende klant je een ongemakkelijk gevoel geeft. Je krijgt bij mij dus alle tijd om een weloverwogen besluit te nemen.

Bellen mag altijd!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!