Mijn visie

Aan het kopen van een voertuig ga je relatief veel geld besteden en daarom wil je daar een vertrouwd gevoel bij hebben. Naast de vanzelfsprekende broodwinning, is mijn belangrijkste doel ‘een tevreden klant’. Alleen als we na de aankoop beiden tevreden zijn en blijven, heb ik het goed gedaan. De voertuigen die ik aanbied, zijn daarom exemplaren waar ik zelf ook mee zou willen rijden. Ik wil zo goed als mogelijk vertrouwen hebben in de voertuigen die ik aanbied. Heb ik dat niet, dan staan ze simpelweg niet bij mij te koop. En ik ben nogal kritisch. Ze worden daarom allemaal vooraf uitgebreid gecheckt. Eventuele mankementen worden verholpen en de APK is minimaal zes maanden geldig.

Het blijven oudere voertuigen en de kans dat er eens iets stuk gaat, is uiteraard groter. Een heel uitgebreide garantie kan ik daarom meestal niet geven, maar je mag er uiteraard niet mee stil komen te staan. Hier kan ik alleen maar zeggen “ik doe mijn uiterste best, maar het moet wel reëel blijven”.

Alles staat gereinigd en gepoetst klaar om direct meegenomen te worden. Dit alles is “all-in” en zit dus bij de prijs inbegrepen. Géén onverwachte extra kosten dus. Wel zo eerlijk!

Ik ben in principe altijd beschikbaar (eventueel ook ’s avonds), maar ik werk alleen op afspraak. Ik kan dan mijn volle aandacht aan jou besteden, zonder dat een wachtende volgende klant je een ongemakkelijk gevoel geeft. Je krijgt bij mij dus alle tijd om een weloverwogen besluit te nemen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET MIJ OP!